YGS

YGS hazırlığı yapılırken kesinlikle destek alınmas gerekliliktir. Bu da kurumsal olarak DRC Özel Okulları ışığında yapılabilmektedir. Sistem gereklilikleri tam ve yerine getirilmiş olduğunda en fazla 10 kişilik sınıflar üzerin de etkin ders anlatımları, sunumları gerçekleştirilebilmektedir. Konu tarama ve genel sınav tespitleri de bu aşamada öğrencilere pekiştirme amaçlı uygulanan ana noktalardır.

Yaprak testler hatta, grup olarak yapılan etütler kademe kademe öğrenciyi sınava hazırlayan temel teknik uğraşılardan bir kaç tanesidir diyebiliriz. Öğrenci devamsızlığının YGS denemeleri veya bunun dışında ders üzerin de yapmış olduğu gelmediği gün adetine bağlı olarak sms yöntemi ile bilgilendirmeleri gerçekleştirilmektedir. Yazılı sınavları olmadan önce YGS soruları çözülür veya sınav döneminde destek etütleri DRC Özel Okulları prensiplerine göre yapılan kontrol sistemi mevcut, öğrencilerin psikolojik olarak bu dönem de desteklendiği bir yapıdan meydana gelmektedir.

Öğrenci ve aile içi rehberlik sistemlerinin tamamen olmasının gerekliliği fikrini savunuyor buna bağlı olarak da çözüm dersleri YGS dönemin de öğrencilerimize sunuluyor diyebiliriz. Aynı zamanda kurumumuz da YGS hazırlık programları teknik olarak ayarlanmasının ardından oluşturulacaktır.