Ümraniye Kolejler

Ümraniye kolejleri arasında yükselen dev konumuna gelmiş Derece Özel Okulları olarak bizler prensiplerimiz neticesinde hareket etmekteyiz. Gerekli uyguladığımız eğitim sistemleri ve benzer programlar ışığında ise yapacağımız ve gerçekleştirmek üzere olduğumuz hedef sayısı oldukça fazladır. Bu durum üzerinden yola çıkarak farkındalık yaratan programlarımızın varlığı düşünüldüğün de ise ayrı bir noktada varolduğumuz da göz ardı edilemez. Sınıf mevcut sayısı adına maksimum seviyenin 12 olduğu bir kurum içerisinde kesinlikle Ümraniye'deki Kolejleri incelediğiniz de bu sayı adedini göremeyebilirsiniz.

Gelişmek adına attığımız adımlar, aştığımız yollar kesinlikle farklı noktalar üzerinde öğrencilerimiz ile kesişiyor. Bu nedenle mevcut durumumuzu daha iyi bir noktaya taşımak için Derece Koleji Ümraniye Şubesi kesinlikle varlığınıda kesin olarak ilerletmektedir. Eğitim sistemimiz hakkında bilgilendirme yapmak adına sizlere pek çok detayıda iletmek istiyoruz. Bu sebeple Ümraniye Kolejleri Derece şubemizin kapıları tamamen açık veli ve öğrencilerimizi beklemektedir.