Tuzla Kolejler

Tuzla DRC Kolejleri

Kurumlarımızın şubelerinin yer aldığı bölgelerin başında gelir. Tuzla kolejleri için söylenmesi gerekenlerden önce ilçemizden bahsetmek gerekiyor. Tuzla, İstanbul'un en güneyinde yer almaktadır. Nüfus yoğunluğu orta derecededir. Denizcilik anlamında en büyük tershaneler de Tuzla İlçemizde yer almaktadır. Bölgesel olarak artısının büyük olduğundan bahsedebiliriz.

Tuzla'daki Kolejler de tıpkı ilçemiz gibi kendi halinde ve gelişimdedir. Buradaki Derece Şubemiz de her zaman ki gibi öğrenci odaklı ilerlemektedir.

DRC Tuzla Özel Okullar

Tuzla özel okulları da bilindiği gibi DRC farkını yaşamaktadır. Aynı zamanda eğitiminden de sıklıkla söz ettirmekte olan şubemiz, kampüslerimiz DRC Tuzla özel okullar kapsamında konumsal artı eğitim olarak iyi noktalardadır.

Bölgesel olarak başarılara imza atmış olmanın verdiği mutluluğu her zaman için yaşıyor ve yaşatıyoruz. Bu şekilde devamlılık sağlaması da avantaj sağladığımızın göstergesidir diyebiliriz.

Tuzla'daki DRC Şubesi Özel Okulları

Tuzladaki özel okulları da aynı kolejlerimiz de olduğu gibi bölgesel avantajların eşiğinde tershanelerin bulunduğu deniz kıyısı bir semtimiz olarak tanınmıştır. Yerleşkesi konumsal olarak iyi bir noktada yer almaktadır. Güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bahçe alanları mevcuttur. Derece kurumları da bu doğrultu da yıllardır gelişiminden asla ödün vermemiş günden güne büyümeyi kendisine prensip edinmiştir.

Bakıldığın da her yaş grubuna hitap etmek zordur. Gelişim dönemleri kritiktir. Bunun son derece önem seviyesi yüksekte tutulması gerektiği bilinmelidir. Ancak DRC Tuzla'daki Özel Okulları bunların hepsini yenerek kendisine bambaşka çizgiler çizmiş olduğunun göstergesidir.