TEOG

Teog hazırlık programı doğrultusunda aşama ve kademe şeklinde ilerlenmesi gereken sistemler bütünüdür. Hatta Derece Kolejleri olarak TEOG hazırlık kitaplarımız bu durumu en iyi şekilde sembolize etmektedir. Testler yaprak ve gerek kitap içerisinde gerçekleştirilmesi sonucunda kavrama süreçleri pekiştirilir. Kurs ihtiyacı duyan öğrencilerimizin genel anlamda TEOG sistemine ayak uydurmaları için yeterli düzeyde rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de gerçekleştirilmektedir.

Yönlendirmelerinin oluşumunda ise değişmiş olan sistemin bir parçası olarak mevcut öğrenci durumuna göre değişik süreçler uygulamaya alınmaktadır. Kişisel anlamda gelişim sürecinin aktif olduğu dönemde öğrenci doğru kararları alması açısından genel itibari ile yönlendirilmesi yapılmalıdır. Bu da bizim ve öğrencimizin çalışma düzeni açısından artı değer olarak ifade edilebilmektedir.

DRC Kolejleri TEOG Hazırlık Kursu

Bu aşama da kolej eğitimi verirken aynı zaman da önümüz de ki sınav programına da adepte etmek adına bir çok girişimimiz bulunuyor. Örneğin kişisel seviyeleri göz önünde bulundurularak duruma göre eğitim anlayışı bireysel yöntemler ile farkındalık durumları kontrol altında tutulmaktadır.

En fazla 10 kişilik sınıflarda birebir olarak anlama süreçleri hızlandırılırken geri dönüşler ile kavrama süreçlerinde de artış olduğunu gözlemlemekteyiz. TEOG Hazırlık Kursu ile eğitime verdiğimiz yönelimler velilerimizce takdir görmektedir.