Teog Sınav Sonuçları

Teog Sınav Sonuçları - Derece Koleji

Teog sınav sonuçları, sınavdan hemen sonra hesaplanamaz. Ancak Teog puan hesaplama sistemi kullanılarak Teog soru ve cevapları hatırlıyorsanız eğer oldukça kolay olacaktır.

Teog Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan tarihe göre 2017 yılı sınav takvimine göre TEOG sınavları 26 Nisan ve 27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Sınavların bitişi ardından tercih dönemi başlayacaktır.Öğrenciler de anadolu,fen,temel liselerin puan listesine ulaşabileceklerdir. Teog sınav sonuçları ise en yakın tarihte sınavın  hemen ardından açıklanacaktır.

Öğrencilerimiz genel itibari ile heyecanlı ancak yetkin öğretmenlerimiz eşliğinde her dönem olduğu gibi sınav ertesi dönemindede birebir danışmanlık alarak motive ediliyor sürekli olarak destek oluşumu sağlanıyor. İyi ve kötü her dönem birliktelik gerçekleştirilmektedir diyebiliriz.