Temel Lise Avantajları

Dershanelerin kaldırılmasıyla oluşan temel liselerin birçok avantajları mevcuttur. Hafta içi okula daha sonra etüt merkezi ya da dershaneye giden öğrenciler bir hayli zorluk çekmekteydiler. He okul hem dershane hizmeti sunan temel liseler maddi ve manevi açıdan veli ve öğrencilerin rahatlamasını sağlamıştır. Lise için Teog yerleştirmesinde sıkıntı yaşayan öğrenciler evlerine yakın bu kurumlarda ulaşım ve zaman kaybı çekmeden eğitim alabilecekler. Ayrıca Devletin verdiği özel öğretim desteği de  mevcuttur. Bu sayede veliler özel okul ücretlerinde zorlanmamaktadır. Temel liseden  alınan diploma MEB onaylıdır. Diğer okullardan hiçbir farkı yoktur. Temel liselerin avantajları arasında alınan eğitimin kalitesidir. Özel hazırlanan ve öğrenciyi derse teşvik edilmesin sağlayan programlarda avantajları arasındadır. Drc Kolejlerini diğer kurumlardan ayıran en büyük faktör ise her sınıf grubun yeterliliklerine göre hazırladığı profesyonel programlardır. Drc Kolejleri yıllardır gelecek vaat eden öğrenciler yetiştirmektedir. Sosyal olanaklar ve yabancı dil tercihleri de mevuttur. Bünyesinde barındırdığı öğretim kadrosuyla da farklı olmayı başarmıştır. Kampüs olanakları da öğrencilere uygun olarak tasarlanmıştır. Teknolojinin ağırlıklı olduğu sınıflarda her türlü ayrıcalıklar mevcutur.