Sultangazi Kolejler

Sultangazi Kolejler DRC Okulları'mızın akademik gelişim programları ile MEB müfredatlı eğitim sistemini uygulamaktadır. Kazanımlar ve gereklilikler ışığında tam öğrenme metotları en iyi biçimde uygulanmakta, şematik olarak kavramaları adına her türlü durum göz ardı edilmeksizin uygulamaya alınmaktadır. Düşünme becerileri geliştirilirken aynı zaman da öğrenmeyi hızlandırmak adına bilgileri de bu doğrultuda taze tutulmaya çalışılmaktadır. Keyifle öğrenmenin tam anlamı ile nasıl gerçekleştirildiğinin canlı mimarları öğretmenlerimizdir diyebilmekteyiz.

DRC Analiz Yöntemleri Sultangazi'deki Kolejlerimiz ile Gerçekleşmekte

Sınav hazırlık programları ve çocuklarımızın yorumla yetilerinin üst seviye olabilmesi adına düşünme, sonuç tahmini gibi durumlar sürekli olarak kontrol altında tutulmaktadır. Bunun yanı sıra yayınların da ölçerek ders anlatımı metodu ile daha iyi hale gelmesi adına sürekli bir çalışma durumu söz konusudur. Yeteneklerin tespiti adına ilgili alan üzerine müfredatı destekleyici çalışmalar da uygulamaya kazandırılmaktadır. Derece Okullarımızın Sultangazi Kolej fiyatları, eğitim sistemi gibi pek çok farklı konu hakkında bilgi toplamak adına velilerimiz eğitim danışmanlarımızdan yararlanabilmektedirler.