Şişli Kolejler

DRC kolejleri, eğitimin her alanında başarısından söz ettirmeye devam ediyor. DRC kolejinin öğretmenleri, alanlarında başarılı ve bunları diğer alanlarla da özümseyerek çocuklara aktarabilen genç deneyimli öğretmenlerdir.

Derece Okulları, Şişli Kolejleri kategorisinde de kendisinden bahsettirmiş ve Şişli kurumumuz ile ilgili birçok telefon ve ziyaret gerçekleşmiştir. En fazla 16 kişiden oluşan sınıflarımız, her öğrenci ile bire bir ilgilenme olanağımız olmasını sağlamaktadır. Ayrıca her bir sınıfta akıllı tahta sistemi vardır. Öğrencilerimiz üç öğün özel yemekhanelerimizde hazırlanan sağlıklı yemeklerden yiyebilmektedir. Okulumuzda sık sık spor aktiviteleri de yapılmaktadır. Örnek vermek gerekirse; futbol, basketbol, voleybol, Uzakdoğu sporları, yakartop gibi spor aktivitelerimiz mevcuttur. Zeka geliştiren oyunlarımız da çocuklarımıza öğretilmektedir.

Şişli’deki Kolejler ve DRC Kolejleri

Sınavlara hazırlıkta diğer kurumlara kıyasla daha farklı eğitim metotları geliştirmekte ve kullanmaktayız. Bunlardan biri DEGEM’dir. Senede 30.000 kadar soru çözmeyi hedefleyen ve hem sınavlara yönelik hazırlık hem de MEB müfredatına uyumluluk başarısıyla herkes tarafından duyulmuştur. Her kampüsümüzde olduğu gibi Şişli Kolejleri kategorisinde de tamamen aynı hizmetlerimiz geçerlidir.