Şile Kolejler

ŞİLE ÖZEL OKULLARI

DRC Koleji, Anadolu Yakası’nda birden çok kampüsü olan bir kolejdir. Başarıyı ilke edinmiş, daima en iyi olmayı hedefleyen okulumuz Şile Özel Okulları arasında da ismini duyurmuştur. Alanında en iyisi olan öğretmen kadromuz, öğrencileriyle bir aile gibi olan idareci kadromuz ve diğer çalışanlarımızla birlikte çocuklarımızı başarıya ve geleceğe hazırlıyoruz.

Şile’deki Kolejler başlığı altında incelediğimiz zaman, hedefler yine aynı, çocuk odaklı ve başarı odaklı olan okulumuz, çocuklarımızı sadece sınavlara değil aynı zamanda hayata da hazırlıyor. Akıllı sistemlerle donatılmış az kişili sınıflarımızda bire bir eğitim alma şansını yakalayan çocuklarımızı, biz de daha yakından tanıma fırsatı kazanıyoruz.

DRC KOLEJİ ve ŞİLE KOLEJLERİ

Her kampüsünde aynı standartları barındıran okulumuz, her öğrencisine aynı yakınlıktadır. Öğretmenlerimiz, her velimizle randevu sistemiyle bire bir görüşmeler ayarlar ve okulumuz, öğrencimiz ve durumumuz ile ilgili bilgiler verir.

Okulumuzda birçok spor aktivitesi de yapılmaktadır. Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri ve spor alışkanlıkları kazanabilmeleri için çok iyi bir kadro oluşturulmuştur. Kendi ekibimiz tarafından hazırlanan ve kahvaltı, öğlen, ikindi saatlerinde çocuklarımızla buluşan yemeklerimiz son derece sağlıklıdır. Çocuklarımızın spora yatkınlıkları ve becerileri göz önünde bulundurularak, her çocuğumuzun kendi istediği spor dalına yönelmesi sağlanır ve o yönde desteklenir.

Sizler de çocuklarınızın DRC Koleji’nde okumanın avantaj ve ayrıcalıklarından faydalanmalarını istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Halkla İlişkiler yöneticilerimiz sizi en yakın kampüsümüze yönlendirecektir.