Sensörlü Matematik Eğitimi

Sensörlü matematik eğitimi tamamen öğrenciler için üretilmiş bir yazılım sistemidir.Jumpido hareket sensörlü bir yöntemdir ve çocukların ilgisini çekerek matematiği onlara sevdirmek kalıcı olmasını sağlamak konusunda bizlere yardımcı olmaktadır.

JUMPİDO

Jumpido hareket sensörlü bir metot ile çocuklara matematiği sevdirecek bir yazılım programıdır.

2013 Bett fuarı yılın en iyi eğitim içeriği ödülü ,

2014 Forbes yılın en iyi eğitim şirketi ödüllerine sahiptir.

JUMPİDO İLE ÇOCUKLAR MATEMATİĞİ DAHA FAZLA SEVECEKLER !

Jumpido 6-10 yaş aralığında ilköğretim öğrencilerine yönelik hazırlanan bir öğrenme platformudur. Çocuklar hareket sensörüyle birlikte matematiği deneyerek, keşfederek, spor yaparak öğrenecek ve yeteneklerini daha eğlenceli bir şekilde geliştirebilecekler.

JUMPIDO HANGİ YAŞ GRUBUNA UYGUNDUR?

Jumpido Anasınıfı 6 yaş grubuyla başlayıp ilkokul 4. Sınıfa kadar olan matematik konularını içerir. Ancak öğrencilerin ihtiyacına göre 6.sınıfa kadar oynanabilir.

Jumpidonun içerisinde çocukların gelişiminde faydalı 15.000 ‘ den fazla soru bulunmaktadır. Ayrıca sistem otomatik olarak güncellenmektedir. Güncellemeler sayesinde soru bankamız sürekli olarak büyümektedir.

Jumpido çocuklara karşı sunmuş olduğu yöntemlerle ;

* Etkileşimli Öğrenme

*  Dikkat Eksikliği ve Odaklanma

*  Erken Yaş Obezite Sorunu

*  Akılda Kalıcılık

*  Deneme ve Keşfetme

*  Takım Çalışması

*  Çift El Kullanma yeteneği

*  Hızlı düşünme ve karar verme

*  Yarışmacı ruhunun gelişimi

*  Doğru kas gelişimi yeteneklerinin ön plana çıkarılmasına yardımcı olur.

Günümüz teknolojisine uyarlanarak  hareket sensörlü matematik sistemiyle birlikte çocukların yeteneklerini daha hızlı kullanmasını, öğrenme becerilerini geliştirebilecekleri bir süreç uygulanmaktadır . Ezbere hatırlatmalar yerine fikir üretme , inceleme , gözlem ve katılım denemeleri süreci oluşturur. Eğitim programımız doğrusal ve sıralı sistem yerine aksine esnek ve yaratıcı sürece imkan verir. Tüm bunları göze aldığımızda JUMPİDO interaktif eğitim platformu tüm bu ihtiyaçları karşılamaktadır.

Sistemimiz akıllı tahta , televizyon ve projeksiyon + Kinect sensör ile entegre çalışmaktadır.