Şanlıurfa Özel Anaokulları

Şanlıurfa Özel Anaokulu

Eğitimin ilk basamağı olan Anaokulları çocuğun fiziksel, bilişsel, psikomotor becerilerinin gelişmesine olanak sağlayan en önemli mekandır. Bu açıdan kendini geliştiren Şanlıurfa Özel Anaokulları çocuğu en iyi şekilde ilkokula hazırlayıp sosyal ve eğitim hayatında bir adım önde başlamasına olanak tanımaktadır. Anne kucağından çıkıp tamamen farklı bir dünyaya adım atan çocuklar için bu geçiş süreci hayli zordur. Aynı şekilde velilerimiz içinde kolay değildir. Bunun için doğru kurumu seçmek önem taşımaktadır. Drc Kolejleri yıllardır eğitim sektöründe öncülük etmektedir. Çocukların ihtiyaçlarına göre alanının da uzman eğiticilerimizle yol almaktayız. Sosyal aktiviteler gelişimi destekleyen eğitim programları ile Drc Kolejleri her anlamda farklılık yaratmaktadır. Sizlerde kampüslerimizi ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.