Pendik Kolejler

Pendik Kolejleri Derece kampüslerimiz konusundan bahsetmeden öncesin de semt konumu hakkında detaylandırma yapmak gerekiyor. Konumu itibari ile Pendik, İstanbul'un Anadolu yakasında alıyor ve Marmara denizine kıyısı olması ile bilinmektedir.

Semtler arasında yer almakta olan Drc Kolejleri de konumsal olarak eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Gerek bahçes, gerek ise eğitim alanlarının elverişli olarak spor ve benzeri uygulamalara göre uyarlanmoş olması açısından Pendikteki kolejler arasında yer aldığımız nokta tartışmasız güven verir. Günden güne büyüyen DRC Kolejleri asla yerinde saymayı kabul etmez.

Pendik özel okulları bakımından pek çoğunu bu sene bünyesine katarken her gün git gide büyümekte olduğunu bizlere kanıtlamaktadır. Derece Kolejleri'nin yani bizlerin semtin bulunduğu konum üzerine tanımış olduğu ayrıcalıkları en iyi şekilde kullanırlarken, öğretmenleri ve eğitimcilerini de o denli titizlikle seçmektedirler.Özel okullar zaten belli kurallara dikkat etmesi gerektiğini bilerek her şeyi bu şekilde düzene sokabilir, sokmalıdır diyebiliriz.

Derece Şubesi Pendik Kolejleri İsimleri

Pendik'deki kolejleri eğitim anlamında değerlendirmiştik. Hangi kurumlar neden farklı isimlendirilirler bunlardan bahsetmek gerekiyor. Pendik kolej fiyatları Derece kampüslerimiz adına 12.000 bin TL civarında kurumsal olarak değişimler gösterir. Sebebi ise genel eğitimin işleyiş farklılıklarıdır.

Özellikle DRC koleji pendik kampüsümüzde eğitimin en doğru adresi ve ismi olduğumuzu alt  parantez olarak geçirmekte fayda olduğundan bahsedebiliriz.

Kolej Sistemi ve DRC Kartal Özel anaokulları

Bünyesinde tüm eğitim branşları tek tek bulunan kurumlar öğrenci adaptasyonu kaybetmeyecek şekilde eğitim aldığı için sisteme daha çabuk ayak uyduruyor. Bu da gösteriyor ki kolejleri özel anaokulları bulunduran kurumlar daha kaliteli eğitim verebilmek adına temelleri bu biçim de atmaktadır. Derece özel okulları olarak, markamız son derece güçlü ve  eğitime kurallarına ve şartlarına uygun MEB onaylı özel okullar kapsamındadır. DRC kolejleri  olarak anaokullarımız bakımından semt genelinde sıkça tercih edilme sebeplerimiz arasında bunlar da gelmektedir. Psikologlar eşliğinde çocuklarımızı geleceğe hazırlamaktadırlar.