Okul Öncesi Program

Okulöncesi programı, özel anaokulları,kreşler gibi okul öncesi eğitimin alındığı kurumlarına gitmekte olan öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda en iyi şekilde büyümelerini,bu dönemlerini en iyi şekilde atlatmalarını sağlayan aynı zamanda motor gelişim dönemi, sosyal-duygusal gelişim dönemi, dil ve bilişsel gelişim dönemi gibi kritik yaş kriterlerini atlatması açısından en üsrt düzeyde eğitim vermesi amaçlanan modüllerin bir arada toplandığı gerekli eğitim kurumlarının genel tabiridir.

Okul öncesi eğitim veren kurumlar

Bir çok okul ve özel okullar eğitimlerinde anasınıfı öğrenimine öncelik verirler. En temel öğrenme noktalarının buralarda varolduğunu düşündükleri için özel okullar fiyatları bu şekilde aşağıda ancak eğitim ise en üst seviyede olmaktadır. Her kurumda belli başlı metotların var olduğundan bahsetmiştik. Bu da eğitim de çeşitlilik ve farklılıkdan kaynaklanmaktadır. Çıkılan yol aynı ancak çıkış biçimlerinde ufak tefek ayrımlar söz konusudur. Bu da öğrenci anlama ve yorumlama kapasitesinin farklı gelişmesine yol açar.

En temel olarak okul öncesi eğitim söz konusu olduğunu düşündüğümüz de bunu veren kurumlar neden önemlidir bunu az çok anlamış olabilirsiniz. Herkurumda sistem aynı ancak verilen özel okul eğitim yönetmeliğine uyum şarttır. İşler ise bu şekilde işlemektedir. Okul öncesi etkinlikler ve oyunlar ile çocuk bilişi gelişmesi adına çalışmalar yürütülür. Gözetim de tamamen öğretmenin elinde diyebiliriz. Bu sebeple Derece koleji olarak öğretmenlerimizi seçerken hassas davranıyoruz.