ÖĞRENCİ YORUMLARI

Teog sınavına girdim öğretmenlerimin öncesinde ki motivasyon konuşmaları ve sınav öncesi etkinlikleri sayesinde stresimi atmıştım.Sınavım çok rahat geçti.Herkesin emeği büyük.Umarım istediğimiz okullar ile devam edebiliriz.Sevgiler.

Ad : Fatma

Üniversite hazırlık adına temel liseleri son derece güçlü bir kurum.Sınava girecek öğrencimi dört dörtlük psikolojik ve eğitim anlamında hazırladıklarını düşünmekteyim.İnşallah iyi sonuçlar alacağız.Tüm öğrencilere ve drc özel okulları sınava girecek olan gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.

Ad : Gülizar

Öğrencimi bu sene DRC Kolejlerine yazdırmaya karar verdim.Öncesin de araştırma yaptığımda gördüm ki aile gibi yaklaşan tek kurum diyebilirim.Bu sıcaklığı oğlum da aldı.Başarılarını incelediğim de gördüm ki eğitim anlamında da kusursuz.İnşallah bundan sonra Türkiyenin en iyi kolejleri arasında yer alan drc özel okulları ile bilikte sonuna kadar devam edeceğiz.Saygılar.

Ad : Mehmet

Bu sene kızımı özel anaokulları kısmına gündüz bakımevi görevini görmesi adına yazdırdım.Ancak bu kadar memnun kalacağımı inanın tahmin etmezdim.Şimdi ise tamamen sizlerle aile olduk.Uzun yıllar çocuğum ve ben özel drc kolejlerinin bir parçası olarak anaokullarından başlayıp özel lisesine kadar uzanan kuvvetli bağı bozmadan birlikte ilerleyeceğimize eminim.

Ad : Seçil

Teog hazırlık adına her türlü eğitimi en iyi şekilde aldığım istanbul anadolu yakası özel okulları ve avrupa yakası özel okulları arasında en iyisi bizim kolejimiz.Sevgiler herkese.

Ad : Hatice

Tuzla bölgesinde ki en iyi okul DRC Koleji olarak bizim okulumuz diyebiliyorum.En iyi kolejler,özel okullar arasında yer alıyor bence ve hak ediyoruz.Sınıf öğretmenimin ilgisi alakası hatta kurumdaki herkes aynı özveri ile yaklaşıyor.Sizleri seviyorum.

Ad : Yağmur

Özel dil eğitimi aldığım en iyi kurs veya okul diyebilirim. Şuan için yurt dışına gidip geldiğim anlarda zorluk çekmeden akıcı bir dil kullanımı gerçekleştiriyorum.Emeğinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum.

Ad : Bahar

Özel okulları daha öncesin de pahalı ve ilgisiz olarak okumuştum.Şimdi ise görüyorum ki öğrencimin evde ki sorumluluklarını bile kazandırmış çok sağlam kadroya sahip DRC koleji karşımıza çıkmış.İki senedir ailenin içerisindeyim öğrencimin başarısının günden güne artıyor oluşu beni gururlandırıyor.

Ad : Canan

Üniversite sınavlarını kazanmamın ardından , eski okulumu özlediğimi farkettim.Özel DRC Temel Liseleri mezunuyum şuan hukuk okumaktayım.Tüm öğretmenlerime buradan sevgilerimi gönderiyorum.Her zaman beni desteklediler ve bugünlere ulaşmamı sağladıkları için onlara çok teşekkür ediyorum.

Ad : Mehmet

Ad : Badegül

DRC Özel Okulları , tüm öğretmenlerimi çok seviyorummmm. Burada herkes sıcakkanlı ve ilgili.

Ad : Hale

Özel okullar arasında en iyi kolej bizim kolejimiz.Sınıfımı ve okulumu beğeniyorum.Arkadaşlarımla aram oldukça iyi.Spor alanlarına yönlerdirmeleri sınav kaygımızı azaltmakta.Eğitim modelleri en güncel ve teknolojik olanı.Özellikle öğretmenlerimize bu konu için çok teşekkür ediyorum kendim ve sınıfım adına.

Ad : Halit

Özel okullar arasında özellikle geçmişi ile kendine hayran bırakan bir kurum olması ailedeki tüm öğrencileri DRC Kolejlerine yönlendirmemi sağladı.Açıkcası özel okullar fiyatları kapsamında değerlendirdiğim de böylesi bir eğitim için bu fiyat gerçekten oldukça uygun.Kampüsleri pendik, tuzla, kurtköy, maltepe,neredeyse tüm İstanbul çevresinde yer alması,yani ulaşım imkanları olarak kolaylık sağlaması tercih sebeplerimiz arasında yer almasını sağladı.Burada öğretmenlerimize teşekkürlerimizi ailecek sunmaktayız.Okulumuzu seviyoruz.

Ad : Korkmaz

Tuzla özel okullar arasında en iyi olarak nitelendirilen DRC Özel okullarına ben de bu sene çocuklarımı kayıt ettirdim.Özellikle de veli-okul iletişimi gerçekten güçlü bir eğitim yuvası.Özel anaokulları konusunda eğitimi muazzamken temel lise kısmını da deneyerek tecrübe ettiğimiz için 7den18e bütün yaş gruplarına hitap ettiğini söylemek doğru olacaktır.Müdürümüze sevgiler.

Ad : Sevgican

İstanbuldaki özel okullar kapsamında neredeyse en iyi konumda yer alan diyebileceğim kadar iddialı bir kurum olma özelliğini taşıyor.Öğrencilerime çok şey katan bu okul sayesinde kesinlikle gözüm kapalı bir şekil de çocuklarımı emanet edebiliyorum.Öncelerinde İstanbul kolejleri arasında araştırma yaparken bulduğum şimdiler de ise herkese önermekte olduğum bir özel okul haline geldi benim için.Okulumuzu ailecek seviyoruz.

Ad : Meltem

Daha önce "agu" gibi anlaşılmayacak kelimeleri kullanırken şimdi ise fransızca ve almanca gibi mükemmel dilleri konuşabiliyoruz.Bize hem dil, hem bilim, hemde bütün dersler için büyük seviyeler atlattıkları için ilk önce drc kolejlerine sonrada muhteşem öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ad : ırmak melis

Benim okulum çok güzel,sevgi dolu,eğitimi çok iyi ,öğretmenlerimiz ilgili,burda herkes çok tatlı... Ben okulumu çok seviyorum ve çooook mutluyum.

Ad : Eda Rengin

Her çocuk farklı ilgi alanları vardır. Okulda bu farklı yeteneğimiz öne çıkınca okula gitmek eğlenceli oluyor.Resim dersi benim en çok sevdiğim derslerden biri resim hocam sayesinde bu yeteneğim gelişti. Sınıf öğretmenim benim değerli olduğumu hissettirdi.Her hafta sonu annemle konuşuyorlar. Okulumu çok seviyorum.melis ünver

Ad : Rüya Melis