Nişantaşı Kolejler

Derece Okulları, öğrenci yerleştirme sınavlarında gösterdiği başarılardan ve öğrenci yetiştirmede kullandığı farklı metotlardan dolayı adından sıkça bahsettirmektedir. Nişantaşı Kolejleri denildiğinde de akla ilk Derece Okulları gelmektedir. Ulaşım kolaylığı, eğitim kalitesi ve bunun gibi birçok sebepten dolayı tercih edilmektedir.

Öğrenciyi sadece okul başarısıyla sınırlandırmayıp spora, sosyal alanlara, zihin oyunlarına da yönlendiren okullarımız daima en iyi olmayı hedeflemektedir. Asıl önemli olan birbirini anlayan ve dinleyen bir nesil yetiştirmektir.

Nişantaşı’ndaki Kolejler ve DRC

Bizi diğer kurumlardan ayıran değişik eğitim metotlarımız ve uzman eğitim kadromuz Nişantaşı Kolejleri’nde de sizlerle buluşmayı bekliyor.

Değişen ve gelişen dünyada en önemli şey güzel bireyler yetiştirmektir. Ve kurum olarak biz bunu en öncelikli hedefimiz haline getiriyoruz. 12 yılı aşkın süredir eğitim alanında ismimizden sıkça bahsettirdiğimiz ve reklama büyük bütçeler ayırmadan tavsiyelerle bugünlere geldiğimiz göz önüne alındığında oldukça büyük ve sarsılmaz bir yapı haline geldiğimiz gözler önündedir.

Çocuklarınıza sizlerin de dilediği eğitimi verebilmek adına, sosyal ve birbirini anlayan bireyler yetiştirmek amacıyla büyüttüğümüz kurumumuz siz velilerimize de daima açıktır. Gelin, bizleri ne zaman isterseniz ziyaret edin.