Revir

Okul revirimiz, çocuk sağlığı konusunda deneyimli sağlık personeli ile her türlü acil sorunların gün boyu öğrencilerimizin hizmetindedir.

Gün içinde revire başvuran öğrencilerin muayenesi ve gerekirse tedavisi titizlikle yapıldıktan sonra, sonuçlar bilgisayarda kayıt altına alınmakta ve öğrencinin özel sağlık dosyasındaki bilgilerle karşılaştırılmaktadır.

Revirde acil durumlarda bulunması gereken temel ilaçlar, airway, oksijen tüpleri, entübasyon seti, tekerlekli sandalye, sedye, atel gibi malzemeler hazır olarak bulunmaktadır. Kronik hastalığı (diyabet, astım, alerji, epilepsi..vb) olan öğrenciler özel gözetim altında tutulup acil durumlarda gerekli müdahale yapılarak genel sağlık taramaları ve koruyucu hekimlik görevleri yerine getirilir.