Kurtköy Kolejleri

Kurtköy kolejleri DRC'nin de Pendik de açılması ile biraz daha büyümekte olduğunu bizlere gösterdi. Önceleri Kurtköy İstanbul'un Pendik İlçesi'ne bağlı olan bir mahalle idi. Aynı zamanda Kartal ilçesinde de sınırları vardı.

Mahalle oluşuna karşın bu denli iyi okulları bünyesinde taşıması, semtin gelişmesinde rol oynadı. DRC şubeleri ile Kurtköy'deki Kolejleri arasında yer alması değişimlerin başlangıcı oldu diyebiliriz.

DRC Kurtköy Kolejleri ve Özel Anaokulları

Günümüz de pek çok veli için okul seçimi gerçekten önemli bir unsur olma gerekliliği üstlenmektedir. Tamamıyla belli koşullar sağlandığında gönül rahatlığı ile emanet edilecek yuva ve kreşler özel anaokulları kapsamında eğitimleri devam eder hale gelecektir. DRC Kurtköy'de kolejleri ile eğitim olarak bunu sağlayabiliyor. Bunun dışında Velilerin genel tavsiyeleri bölgede ki tavsiyeleri arasında ilk başta yer alıyoruz.

Okulumuz aynı zaman da Kurtköy kolejleri arasında özel anaokulları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu bağlamda ise eğitimi vermek konusunda rakipsiz olduğumuzu belirtmekte yarar görüyoruz. Kolejimize gelen talepler doğrultusunda öğrenci ve veli arasındaki köprüyü daha da sağlamlaştırdık. Aynı zaman da okul öncesi eğitime öncelik vermek de prensiplerimiz ve ilkelerimiz arasındaki yerini aldı diyebiliriz. Sistemi temelden sağlamlaştırmak adına metotlar üzerinde değişimlere giderek bir çok yeni uygulamayı da gündeme getirdiğimizden bahsedebiliriz.

Bu da gösteriyor ki mutlaka semt genelinde okul arayanlar tercihlerini yaparken araştırmalarına belli bir düzen ve sıra çerçevesinde gerçekleştirmelidir. Kısacası okullar hakkında öğrenmeniz gereken bir çok durum söz konusu olmaktadır.

Derece Kurtköy Kolejleri ve Özel İlkokulları

Yine bir bağlantı daha. Evet Derece Okulları olarak Kurtköy'deki Kolejleri ve özel okulları kapsamında ilköğretim adına da eğitimi vermekteyiz.