Küçükyalı Kolejler

Küçükyalı kolejler arasında DRC Koleji olarak yer aldığımız bilinmektedir. Ayrıca buradaki konumumuz önemlidir. Bilindiği üzere İstanbul'un Anadolu yakasına ait Maltepe ilçesine bağlı semt kapsamında şubemizi tercih eden öğrenci sayısı da günden güne artış gösterir. Her anlamda değerlendirmek gerekirse bölge geneli kalitemiz üst noktadır.

Denize kıyısı olan nadide ve gözde  semtlerimiz arasında Küçükyalı eğitim adına doğru bir noktadır. DRC kampüsümüz bölgede büyük çaplı olmakla birlikte pek çok spor faliyetinden tutunda zihin sporları yapabilecekleri oyun sahaları ile birlikte öğrencilerimize özel tasarlanmıştır. Tüm bunları yaptırma ve kullanma amacımız tamamen en iyi eğitimi alırken pekiştireç ve motive amaçlı gerçekleştirmekte olduğumuz sistemden kaynaklanmaktadır.

Küçükyalıdaki kolejler şubemiz kapsamında günden güne gelişir. Drc Koleji olarakta bütün yenilikleri uygulamakta olduğumuz Küçükyalıdaki Kolejler gelişime açıktır. Bölge kapsamında DRC Okulları olarak Kolej listesi başında geliyor oluşumuz ise pek çok okula yol gösterici olmamızı sağlamıştır. Bizler geleceğe ışık tutmak konusunda da etkili bir izlenim yaratmaktayız. Bunları sağlayan böylesi bir kurum olmanın gururunu yaşıyoruz.

Aynı zaman da kampüsümüzü görmek için bizleri ziyaret edebilir veya telefon ve adres bilgileri ile destek almak adına çekinmeden arayabilirsiniz. Her türlü sorunuzun yanıtı bizlerde. Küçükyalı özel okul fiyatları ve küçükyalı kolej fiyatları hakkında da bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Küçükyalı Kampüsü YERLEŞKESİ

:Altıntepe Mah.Bağdat Cad.No:95 Küçükyalı - İstanbul

:0216 417 46 23

:info@drckolejleri.com