Kreş

Drc Koleji Kreş Sistemi

Kreş tamamen özel anaokulları ile eşdeğerdir. Belli yaş grubu öğrencileri için uygun koşullarda eğitimin verildiği yerlerdir.A ncak normal bir kuruma böylesine önemli kişiliğin gelişiminin zirve de olduğu bir dönem içerisinde emanat etmeniz kolay olmayacaktır.

İstanbuldaki kreşler DRC şubeleri olarak pek çok konuda donanımlıdır. Kreşler öğrenimi zevkli hale getirmekte olan okul öncesi dönem derslerini içerir. İlk öğrenme ve anlama kuramları burada gelişmektedir. Eğitim ve öğretim ise yaş grubu bunu bu şekilde algılayabilecek öğrencileriden oluşmaktadır. Diğer özellikleri ise Drc koleji kreş sistemine göre açıklamak gerekirse;

- Kreşler öğrencileri merak üzerine keşfetme şekli ile öğrenmeyi gerçekleştirdiğini savununurlar. Bunun üzerin Drc olarak pek çok görsel aktivite uyguluyoruz.

- Kreşler de bu yaş grupları hayal gücü ön planda tutan öğrencilerden oluştuğu için öğretmenimizin yaratıcılığı onlara yansımaktadır. Bu sebeple öğretmenlerimiz büyük özen ile seçilir.

- Rahat bir ortam öğrencimizi daha iyi ve daha özgür bir kişilik yapısına kavuştururken kendini ifade etmekte zorluk çekmeyeceği anlamına gelmektedir. Drc kurumu özel sınıfları son derece iyi dizayn edilecek biçimde oluşturulur.

- Kreş yaş grubu öğrencisi sosyal sorumluluklarını öğrenerek grupları ile sosyalleşme içerisine girecektir. Kurum olarak bunu drama ve benzeri yöntemler ile kavramalarını sağlıyor, sürekli olarak paylaşımı gösteriyoruz.

- Özgün ve yaratıcı kişiliklerin oluşumunun temelleri atılmış olacaktır. Bunu ise öğrencilerimizin yetenekli olduğu kısımlar ön plana çıkacak biçim de oluşturmaktayız.

- Rol model alan veya benlik gelişimindeki öğrencileri DRC güvencesi ile destekleyerek motive etmekteyiz.