Kavacık Kolejler

Kavacık Kolejleri semt kapsamında DRC Özel Okulları olarak akademik anlamda ve bireysel becerisini öğrencilerimizin en üst noktada tamamlaması için kişisel danışmalarımız ile birlikte kariyer adına tüm planları yapmaktayız. Gerek Teog hazırlık gerek ise Üniversite sınavı için soru bankalarından tutun da ders kitaplarına dek özgün ve kaliteli anlatım teknikleri ile gerçekleştirilmektedir. Ölçme ve değerlendirme adına sınav sistemin yöntemleri kademe kademe gerçekleştirilmektedir. Yeni bir bakış açısı getirdiğimiz eğitim sistemimiz velilerimizden bu sebeple takdir toplamaktadır.

Derece Kurumları Kavacık'daki Kolejleri şube anlamında İstanbul'daki en iyi kolejler kapsamına girmiştir. Anadolu yakası içerisinde yer almakta olan ortaokullar, ilkokullar ve lise eğitimi veren kurumları da geçmiş olduğu belirtilmelidir. Bunlar dışında sistemlerimizden bahsedecek olursak eğer şlanlama ve öğrenme becerileri geliştirilmesi kişisel gelişiminde ana faktör olarak karşımıza çıkacaktır. Neden Kavacık Derece Kolejleri;

• Eğitimin çıtasının diğer kurumlardan yukarıda olması.
  • Teog ve YGS, LYS hazırlığında benzersiz yöntemlere sahip oluşu.
  • Soru ve çözümler de kişilik anlamında tüm yetkinliği kazanabilmeleri.

Şeklinde net bir söylem de bulunabiliriz. Bireysel sorunlar da ve öğrenci anlam problemleri yaşandığı takdir de bu ve bunun gibi pek çok durum göz önünde tutularak işleme Kavacık'daki en iyi kolejleri arayan velilerimizi buraya davet etmek ile başlıyoruz.