Kartal Kolejler

Derece eğitim kampüslerimizden, şube olarak Kartal kolejleri eğitimde oldukça iyi noktalardadır. Tıpkı diğer kampüslerimizde olduğu gibi.

Özel okullarımız her açıdan bir çok veli için oldukça önemlidir. Gerek bulundukları konumları gerek ise kitleye hitap edişi ile farkındalık yaratmaktadır. Bunların yanı sıra pek çoğumuz için ilçe bazındaki başarılarımız da aşama aşama ilerlememizde etkisini göstermekte olan temel sebepler arasında yer almaktadır.

Kartal'daki koleji Derece Özel Okulları olarak adını duyurmuş en iyi şubelerimiz ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Aynı zaman da kolejimizde sistemsel eğitim modüllerini de sadece kendi öğrencilerimiz için değil tüm okullar yararlansın ve örnek alsın diye geliştirdik. Herkese ve size özel öğrenci takip programları ile yeterli ve sistematik şemaları oluşturarak örnek olmaya devam ederken eğitimi sürekli bir adım öne taşımaktadır.

Kartal'daki kolejler ile DRC Özel Anaokulları

Hemen hemen her türlü eğitim ve sistem anlayışına sahip olan kurum kültürümüz kapsamında sürekli bir adım ileride ve yenilenerek devam ettiğimizden söz etmiştik. Bu sebeple bir çok kurumu geride bırakarak yenilikçi çözümleri gerçekleştirmek konusunda anlama ve öğrenme adına gelişmeye de devam etmekteyiz. Bölgesel olarak kesinlikle velilerimizin dikkatini çekmek konusunda yaptığımız tek şey öğrenci başarılarımızın dilden dile duyulmasıdır.

Tüm bunları bir kenara bırakırsak eğer Derece Kolejleri Kartal kampüslerimiz de özel anasınıfları kreş ve yuva eğitimleri verilebilmektedir. Hatta ileriye dönük hazırlık için mutlaka öğrencilerin konumsal açıdan yakın olacak bir kurumu tercih etmek istiyorsanız araştırmalarınızı da bu yönde yapmanızı tavsiye ediyoruz. Derece Özel Okulları Kartaldaki kolejleri konusunda tüm sistemleri bünyesin de anaokulu kapsamındada bulundururlar. Tek bir eğitim hedefi yoktur kesinlikle. Bu sebeple sistemi oturmuş bir kurum size en iyi şekilde başarı kazandırmada yardımcı olacaktır demek doğru bir yaklaşım olabilir.

Araştırmalarını yapmakta olan velilerimiz beklentileri karşılamada gerçekçi sorular sormalısınız. Aynı zamanda düşünce olarak kurumları ziyaret ederken de büyük beklentiler ile gitmek yanlış olacaktır. Soru ve görüşler konusunda gerçekçi olmak okul bulma kaygısı çekmeden tercih yapmanıza yardımcı olacaktır.