Kadıköy Kolejler

Derece Kadıköy kolejleri ile çevre semtleri geride bırakıyor. Kurumsal marka değerimiz Anadolu yakası genelinde yaygınlaşmaktadır. Kadıköy ilçesinde yer alan özel okullar arasında eğitim sistemi farkımız ile prensiplerimiz örnek alınmaktadır. Son seviye sınıf teknolojisi ile öğretmeden veya anlamadan geçmek gibi bir durum söz konusu olmaksızın çalışmalarımız devam etmektedir.

Kadıköydeki özel okulları ve kolejleri Derece Kolejimize göre ele aldığımız da gördüğümüz tablo eğitim ve sosyal yaşamı birbiri ile ayrı tutarken aynı zaman da birleştiren bunu en homojen hali ile yapan kurum olduğumuzdur.

Ayrıca başlı başına eğitim de kurum olarak tüm kampüsler de ilköğretim, ortaokulları, lise ve anaokulları eğitimleri verilebilmektedir.

Derece Şubesi Kadıköy Kolejleri ve Şubemizin Özel Okul Ücretleri Hakkında

Kadıköyde kolejleri ve genel anlamda şubemizi değerlendirdik. Şimdi sırada ise özel okul ücretleri ve kolej fiyatları gelmektedir. Kolej için belirlenen net fiyat aralıkları 12.000 TL civarında kuruma göre değişirken, özel okul için ise bölüme yani kaçıncı sınıfta olduğuna göre oranlarda farklılıklar meydana gelmektedir.

Yaş grupları ve eğitimsel değişimlere göre anaokulları için 3.000 TL, ilkokulları 7.000, ortaokulları 10.000 ve lise 12.000 TL şeklinde devam etmektedir. Bu rakamlar senelik zam oranlarına göre 2017-2018 özel okul kolej fiyatları bakımından okul okul farklılık gösterir.

Derece Kadıköy Kolej Veli Tavsiyeleri

Kadıköy ilçesi özel okullar ve kolejler listesine göre en başta yer alan isim olarak pek çok velimiz tarafından çevreye önerilmekteyiz. Sizlerde bizleri değerlendirmek adına kurumumuza gelebilir, kahvemizi yudumlarken okulumuzu incelemeye alabilirsiniz.