İzmit Kolejler

İZMİT KOLEJLERİ VE DRC KOLEJİ

DRC Koleji, İstanbul’da birçok kampüse sahiptir. İstanbul’a yakın oluşu nedeniyle İzmit Kolejleri kategorisinde de yine en çok merak edilen ve aranılan okul olarak en üst sıralardayız. Eğitimci kadromuzun alanlarındaki uzmanlıkları, velilerimizin duyarlılıkları ve bize güvenleri, öğrencilerimizin başarılı olmak için verdikleri üstün çaba bir araya geldiğinde bu mükemmel yapıyı oluşturuyor. Tek başımıza değil, günden güne büyüyen ve gelişen öğrencilerimiz ile okullarımızı oluşturduk.

Her alanda yenilik ve gelişime açık, sosyal zekaları yüksek, hayatta mutlu olmayı hedeflemiş bireyler yetiştirme öncelikli amacımız olarak çıktığımız bu yolda, çocuklarımızın azmi ile en başarılı olmayı başardık. Bize her zaman destek veren velilerimiz, tavsiyeleri ve yönlendirmeleriyle bizleri her zaman daha ileriye taşımaktalar.

İzmit Kolejler de diğer kampüslerimiz gibi aile ortamını yakaladığımız, kaliteli eğitim ve sosyal sorumluluk bilinci aşıladığımız öğrencilerimizle adından çok bahsettirmektedir. Bizimle tanışmak, kurumumuzu daha yakından tanımak isterseniz kapımız her zaman açıktır.