İzmir Kolejler

İzmir Kolejler bahsettiğimiz gibi en yoğun nüfusa sahip olan illerimizin arasında ilk sıralarda gelmekte olduğundan mıdır bilinmez kalitesinden asla ve asla ödün vermemekte olan yenilikçi özel okullar ile yola çıkmıştır. Bizlerde 2002 yılından bu yana vermekte olduğumuz eğitim kalitesinin öncülüğünde Derece Koleji olarak belli standartlar doğrultusunda lider konumda olduğumuzu belirtmeliyiz. Bunun sebebini ise;

• Sınıf mevcut sayısının az olması ve okulun konumun tüm şartları karşılıyor oluşu.
  • Performans nitelikli karakter analizleri, yetenek ölçümleri ile öğrenci değerlendirme raporlarının oluşturulması.
  • Öğretmen- veli- öğrenci üçlüsünün en iletişimli hali ile eğitime birlikte yön verilmesi.

Bizleri ayrıcalıklı kılmakta olan temel 3 ana faktördür. Bundan seneler sonrasında da ilk günki gibi eğitimi en üst noktaya çıkaracak çalışmaları gerçekleştirirken asla ve asla prensiplerimizden ödün vermeyeceğiz. İzmir Özel Okulları ve Kolejleri sürekli olarak güncel eğitim anlayışına bir yenisi eklemektedir. Özellikle bu sene itibari ile 2017 özel okul ve kolej fiyatlarını İzmir'deki kurumlar aşağıya çekmiştir.B izler de Derece Kolejleri İzmir'deki şubelerimizde yolumuza en iyi şekilde devam etmekteyiz.

Daha önce açmış olduğumuz İzmir'deki en iyi özel okulları makalemizden okuyarak yazımızın devamını görebilirsiniz.