İstanbuldaki Özel Okullar ve Fiyatları

Eğitim kurumları olarak DRC İstanbul özel okulları ve fiyatları hakkında ortalama net rakamlar verilebilir. Örneğin Derece koleji olarak bizler her sene belli oranlarda artış ve azalmalar eşliğinde Milli eğitim mevzuatlarına göre karar vererek ilerlemeleri gerçekleştirmekteyiz.

İstanbuldaki  DRC ''özel okul liste fiyatları ve ücretleri ''de bizde olduğu gibi derecelendirilmektedir. İlkokulları için ayrı anaokulları için ayrı bir fiyat belirlemesi söz konusudur. Bunu belirleyen genel nitelik ise ders işlenişi, sınav programları ve ders saatleri gibi belli başlı koşullardır.

Derece koleji : Özel Okul Fiyatları İstanbul

Özel anaokulları fiyatları : 5.000 TL civarında çevre semtler ve İstanbul geneli ücretlendirmesi oluşturmaktadır. Özellikle eğitim prensibi ve çalışma disiplini yüksek okullar genelinde ücretleri bu şekildedir.

Özel ilkokul fiyatları : 8.000 TL denk gelir ve ücretler genellikle İstanbul'da bu seyirde devam etmektedir. Kolejler için de aynı ücretlere denk gelen rakamlar son derece uygun olarak burs sınavı ile birlikte daha aşağılara inecek biçimde şekilmektedir.

Özel Ortaokul fiyatları : 11.000 TL civarında ki rakamlar kesinlikle TEOG sınavı hazırlığı yapmakta olan okullar adına uygun koşullarda olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bunlar için bursluluk ve indirim imkanı da sağlayabilirsiniz. Kolej tercihi yapmadan önce bu şekilde sıklıkla araştırmaları gerçekleştirdiğiniz de örneğin bizim gibi özel okul bursluluk sınavı yapan kurumları takip etmelisiniz.

İstanbul geneli ortalama ücretleri bu şekilde olan DRC özel okul fiyatları  hakkında daha detaylı bilgileri ise burada yer almaktadır. İletişim hattında beklemekte olan eğitim koçlarımızda mutlaka sizlere detaylı bilgi vermek adına bekliyor olacaktır. Eğitim sistemimizi detaylıca sorular sorarak öğrenebileceğiniz gibi kampüslerimizi ziyaret etmek için eğitim koçlarımızdan randevu da alabilirsiniz.