İstanbuldaki Etüt Merkezleri

İstanbul'daki Etüt Merkezleri liseye giriş sınavlarına hazırlamak amacı ile öğrencileri belli dönem içerisinde en verimli şekilde adapte etmeye çalışmaktadırlar. Programlar tamamen önceden belirlenerek belli bir düzen sağlanması ile öğrencilerin gelişim düzeyleri takip alınmaktadır. Program çerçevesinde ise akademik başarının aşama aşama ilerlediği gözlenmektedir. Düzey gelişme ve değişim faktörleri de sürekli izleme olarak gerçekleştirilmektedir. Derece Kolejleri etüt merkezlerinin vermiş olduğu bu sistemi eğitimin içerisinde uygulamaktadır.

Tamamen Derece Koleji İstanbul Etüt Merkezi arıyorum diyenlere özellikle velilerimiz tarafından tavsiye edilmektedir. Sınav hazırlığı basite indirgenemez bir durumdur. Bu nedenle yapıyı daha dikkatlice sağlamakta fayda görülmektedir. Başlı başına hedefleri olan çocuklarımızı böylesi bir dönem de kurumsal markanın sistemli eğitimine bırakmakta fayda vardır.

1. Derece Koleji Anadolu Yakası Etüt Merkezleri

Burada yer alan tüm DRC Eğitim adına Kolejlerimiz de Anadolu yakası etüt merkezleri arayanlara eğitim sınav programları dahilinde gerçekleştirilmektedir. Planlı ve pogramlı çalışmaların en etkili yöntemi eğitim danışmanları eşliğinde gerçekleşmektedir.​​​​​​​

• Avrupa yakası Etüt Merkezi DRC Özel Okulları

Eğitim için bölgesel olarak tercihiniz sınava hazırlıkta en iyi kurum olan bölgesinde lider isim DRC Özel Okulları olmalıdır. Sizlere standart eğitimin bir adım ilerisinde ''İstanbul'daki Etüt Merkezi'' olanakları takviyelendirici uygulamalar sunulmaktadır.