İstanbul Temel Lise

Temel lise, üniversiteye hazırlık eğitimi veren kurumların yani özel dershanelerin, yıllardır edindikleri bilgiyle eğitim sisteminin içinde olmasını sağlayacak dönüşüm projesidir. İstanbul Temel Liseleri son dönemde bir hayli artmıştır. Ülkemizde mesleki kariyer açısından lise geçiş noktasıdır. Başarılı bir lise hayatı süren öğrenciler üniversite sınavında yüksek puanlar alarak iyi bölümlere yerleşmektedirler. Anaokulu döneminden lise dönemine kadar alınan eğitim son basamak olan üniversiteye hazırlığa yöneliktir. Her birey toplumda yer edinmek ve hiyerarşinin en üst kademelerinde yer almak ister bunun için çabalar ve çalışır. Bunlar iyi bir mesleki yaşam için yeterli gibi gözükse de eğitim alınan kurumun baskınlığı daha fazladır. Temel liseler öğrencileri üniversite sınavına hazırlamaya yönelik çalışmalar yapmaktadır. Buda diğer kurumlardan bir adım önde olmalarını sağlar. Drc Kolejleri ortaöğretim sistemindeki sorunlara farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak deneyimli eğitim kadrosuyla öğrencilerin kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanmasına destek olmaktadır. Temel liselerin sağladığı ayrıcalıkların bir kademe üzerinde yer alan kurum İstanbul Temel Liseleri arasında en üst sırada yer almaktadır. Hafta içi okula hafta sonu  dershaneye giden öğrencilerin bu sorununu tamamen ortadan kaldıran sistem sayesinde öğrenciler daha başarılıdır. Ayrıca Kamu okullarında bulunan fiziki kapasite yetersizliğini de ortadan kaldırmıştır. Drc Kolejleri benimsemiş olduğu eğitim kadrosuyla tamamen yenilikçi düşüncesiyle öğrencilerin her alanda başarılı olmalarına olanak sağlamaktadır. Kültürel, sosyal, spor aktiviteleriyle de öğrencileri sıkmadan okumayı sevdirerek kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Ayrıca alanında uzman kadrosu bilinçli yöneticileriyle ve çalışanlarıyla farklı bir imaj çizen kurum öğrencileri başarıya götürme odaklı çalışmaktadır. Geniş kampüs olanakları ve laboratuvar derslikleriyle de tercih nedeni olan kurumumuz gelecek vaat eden öğrencileriyle yoluna devam etmektedir. Detaylı bilgi almak için kampüslerimizi ziyaret edebilir son teknolojinin kullanıldığı dersliklerimizi gezebilirsiniz.