İstanbul Kolejler

İstanbul kolejler kapsamında her kurumumuzu barındırmaktadır. Bölge bölge dağılmış olan okullarımız ve şubelerimiz dikkat çeker niteliktedir.

İstanbul Kolejleri arasında DRC Özel Okulları olarak lider isimlerle birlikte yol almaktayız. Geleceği aydınlatmakta olan öğretmen kadromuz ve öğrencilerimiz ile bir adım önde ilerlemeye devam etmekteyiz.

DRC Özel Okulları İstanbul En İyi Kolejlerin Özellikleri Nelerdir?

• Ortak kurum ve şube özelliklerimiz arasında sürekli gelişim içerisinde olmak ve toplum için en faydalı bilgiyi öğrencilerine kazandırmak gelmektedir. Hizmet anlamında kalite önplan da tutulur.
  • Eğitiminin en güncel olan modüllerini öğrecilerine kazandırmak, öğrenme yöntemleri ise her öğrenciye özel uygulanmalıdır prensibinin varlığı.
  • Öğrencilerine rol model olmaları adına en iyi öğretmenleri özel olarak seçmekte olmamız.
  • Öğrencilerimiz boş bilgi ile değil, ayrıştırılmakta olan ve gerekli bilgiyi aktarmaktadırlar. Doğru ve yanlış bilgiyi ayırt edebilecek öğrenci toplulukları oluşturmasıdır.
  • İstanbul'daki tüm kolejleri ile DRC diğer okullarla olan iletişimi güçlü tutarak paylaşım içerisinde olurlar.

Yeni açılan kurumlarda bu şartlara uymak zorundadır. Aksi düşünelemez. Sürekli denetim altında olan kurumlar belli başlı aşamalardan geçerek özel okul ünvanını aldıkları için pek çok devlet kurumuna oranla bir adım öne geçmesi şarttır diyebiliriz.

DRC İstabul'daki Kolejler Teog Başarısı

İstanbul'daki kolejleri teog başarısı ile değerlendirmek de fayda görülür. Sonuç olarak resmi bir döküman olduğu için genel itibari ile bakıldığında sonuçlar belli başlı düzeyleri göstermede yardımcı olacaktır. Kolej kapsamında öğrenciler için teog sınavına hazırlanması adına en iyi programlar sunulur. Özellikle de sistematik anlamda öğrenmeyi sağlayacak pekiştireçler ortaya konulmaktadır.

Kolej genellikle öğrenci hem motive olsun hem de sınavı en doğru şekilde geçirsin olarak amaç edindiği yöntemleri aşama aşama uygulamaktadır. Bu sebeple kolej değerlendirmesi yapan velilerimiz Teog Başarı oranlarını özel okullar için önemsemelidir.

İstanbul DRC Koleji sıralamaları

Şubelerimiz ve kampüslerimiz Özel okullar bazında sınava giren öğrenci sayısına oranla Teog başarı yüzdeleri hesaba konulmalıdır. Bunun üzerinden seçimler yapılarak aşama aşama tüm öğrencilerin durumları birebir sorgulanabilir.