DERECE OKULLARI YIL SONU SERGİSİ

Velilerin katıldığı DERECE OKULLARI YIL SONU SERGİSİ’nin açılışı büyük ilgi gördü. Öğretmenlerin ve öğrencilerin hazırladıkları DERECE OKULLARI YIL SONU sergisi velileri çok memnun etti.

“Maltepe DERECE OKULLARI” projesi kapsamında oluşturulan DERECE OKULLARI YIL SONU SERGİSİ’nin açılışını Kurucumuz Emre Ünlü ve Okul Müdürümüz Mehmet Hanefi CUĞ gerçekleştirdi.
Sergimizde Bilişim Atölyesinin Robot Çalışmaları; Resim ve Boyama Çalışmaları , Fransızca ,İngilizce Çalışmaları, İlkokul Sınıfların Etkinlikleri, Boyama Evleri, Fen Bilgisindeki Laboratuvar Çalışmaları, yıl başından yıl sonuna kadar yaptığımız etkinlikler ve sporda aldığımız kupalar sergilendi .
Sergi sırasında müzik öğretmenimiz eşliğinde öğrenciler piyano , gitar ve kemanlarıyla klasik müziğin değerli eserlerini seslendirdiler böyle bir başarıyı gören veliler çok mutlu olduklarını uzun süren alkışlarıyla gösterdiler.