Florya Kolejler

DRC kolejleri; misyonu ve vizyonu ile diğer kolejler arasında her zaman ön plana çıkmayı başarmıştır. Bunun temelinde ise kaliteli bir yapıda olmalarından kaynaklanmaktadır.  DRC kolejleri, öğretmen seçiminde de özellikle çok hassas davranmaktadır. Hal böyle olunca kalite kaçınılmaz oluyor.

Drc Kolejleri, İstanbul’da birçok bölgede en çok tercih edilenler arasına girmektedir. Florya kolejleri arasında da en çok tercih edilen kolejlerden olmayı başarmıştır. Bunun sebepleri de çok fazladır.  Bizim bu kolejlerimizin avantajlarını saymak gerekirse; sınıflar maksimum olarak 16 kişiden oluşmaktadır.  Her sınıfta ise akıllı tahta kullanımı sağlanmaktadır. Bunlarla beraber öğrenciler üç öğün yemek alma fırsatı da yakalamaktadır. Ve aynı zamanda birçok farklı sporu da bir arada buluyor çocuklar. Yani okul her alanda gerçekten etkili bir şekilde fark atmıştır.

Birçok bu avantaj ile birlikte çocuklar birçok farklı dalda kendini geliştirme fırsatını da yakalamaktadır. Eğer siz de çocuğunuzu güvendiğiniz bir okula gönderirseniz içiniz gerçekten rahat eder. Hem de çocuklarınız sınavlara hazırlınırken bir nebze de olsa yükünüz azalmış olur.