Etiler Kolejler

ETİLER KOLEJLERİ

DRC Okulları, alanında uzman öğretmen kadrosu ve süper çocukları ile eğitimine tam gaz devam ediyor. Okullarımızda en önem verdiğimiz şey çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda sanat, bilim, spor gibi alanlara sağlıklı bir şekilde yönlenmesidir. Etiler Kolejler de, bizim bu isteğimiz doğrultusunda çocuklarımıza yönlendirmeler yapmaktadır ve uzman öğretmenlerimiz bu konuda hiçbir desteklerini esirgememektedir.

Okulumuzda öğrencilerimizin yararına uyguladığımız birçok metot vardır. Sanatsal alanda kendilerini geliştirme ve destekleme açısından her yolu deniyoruz. Okulumuzda drama, keman, koro, flüt, resim vb. birçok sanatsal etkinliğin yapıldığı ve bu alanda uzman öğretmenlerimizle, çocuklarımızın da etkin rol oynadığı aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

.

DRC Koleji ve Etiler Kolejleri

Okulumuzun sanatsal etkinlikleri yılın her zamanında belirli aralıklarla düzenlenmektedir. Çocuklarımız devamlı bu etkinlikler için özel hazırlıklar yapmaktadır ve sanata yönelimlerini artırmaktadır. Etiler Koleji de, bu sanatsal aktiviteler ile ilgili en çok çaba ve gayret harcamaktadır.

Çocuklarımızın kendi istedikleri ve yeteneklerinin olduğu alanlara yönlendirilmesinin sağlanması önceliklidir. Mutlu ve başarılı olabilecekleri alanlara yönlenmeleri bizleri de mutlu etmektedir. DRC Koleji her alanda çocuklarımızı desteklemek amacıyla kurulmuş ve 2002 yılından beri bu konuda hizmet vermektedir. Velilerimizin ve öğrencilerimizin mutluluğu bizim için her şeydir.