Dudullu Kolejler

Dudullu; bilindiği üzere İstanbul ilinin, Ümraniye ilçesine bağlı olan ve iki mahalleden oluşan kısmıdır. Aşağı ve Yukarı mahalle olarak adlandırılmaktadır. Bunun yanı sıra eskilerde pek hayat olmasa da şimdilerde oldukça canlıdır. İstanbul’da nüfusun artmasıyla beraber yaşam o tarafa doğru da kaymıştır. Aileler oraya yerleşmiş ve orada yaşamaya devam etmektedir. Hal böyle olunca insanlar çocuklarını gönderecek okul arayışına girmiştir. Devlet okulları tabi ki çok önemlidir. Ancak birçok avantaj bakımından bakıldığında özel okulların yani kolejlerin avantajları oldukça fazladır. Zaten bunun bilincinde olan aileler de çocuklarını kolejlerde okutmaya çalışmaktadır.

Dudullu kolejler denildiği zaman da ilk olarak akla Drc Kolejleri gelmektedir. Eğitim bakımından gerçekten çok büyük hizmetler sunmaktadır bize. Yabancı dil ağırlıklı olarak eğitim vermektedir. Her bakımdan avantajlı olduğunu tekrar belirtmek isterim. Mesela bunları saymak gerekirse; yabancı dil imkânları, sınıf araç-gereç imkânları, spor imkânları ve eğitim kadrosu olarak sayabiliriz. Bunların örneklerini daha da artırmak mümkün tabi ki. Sağladığı bu imkânlar sayesinde Dudullu bölgesindeki kolejler bakımından ilk sırada çıkmaktadır.

Drc Kolejleri, bünyesinde tüm branşları da bulundurmaktadır. Daha da önemlisi MEB onaylı bir kurumdur.  Ve çocuğunuzu önce anaokuluna gönderiyorsunuz, zaten burada menün kalacağından eminim daha sonra liseye kadar alacağı tüm eğitimi aynı sistemler sağlıyorsunuz. Bu durum çocuğun sağlığı ve psikolojisi bakımından gerçekten önemli diyebilirim. Hem alıştığı sistemle devam ediyor hem de yabancılık çekmiyor. Hal böyle olunca kolej eğitimi kaçınılmaz oluyor.

Çocuğunuzun dilediğiniz şekilde eğitim görebilmesi adına verebileceğiniz en güzel kararlar arasında çocuğunuzu bu okula göndermek olacaktır. Güler yüzlü, sabırlı ve yardımsever öğretmenleri sayesinde çocuğunuz güvenli bir yere emanet etmiş olacaksınız. Hem içiniz rahat edecek hem de çocuğunuz gerçekten kaliteli bir eğitim almış olacak.