Bursluluk Sınavları

Bursluluk sınavları hakkında en kapsamlı bilgiyi öğrenci temsilcimizden öğrenebilir.Özel okul bursluluk sınavı formunu doldurabilirsiniz.Kendinizi değerlendirmeniz adına derecelendirme sınavı yapıyoruz.

Sınav Saatleri ise 1.kur saat 10.00, 2.kur 13.00, 3.kur 16.00'da yapılacaktır.Tarihi ise 13-14 Mayıs aralıkları içerisinde gerçekleşecektir.Sık sık yapmış olduğumuz derecelendirme bursluluk sınavları ne zaman sorusunun yanıtı bizleri takip etmeniz ile gerçekleşecektir.

Bilgi için telefon numaramız ise; (0216) 488 52 52'dir.Sınav kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Özel Okul Bursluluk Sınavları tarihleri

Kolej ve benzeri alanlara uygun özel okul fiyatları ile öğrencilerimizi kayıt edebilmek adına belli derecelendirme sınavları yapılmaktadır. Bunun etkisi hem fiyatları aşağıya çekebilemk hem de öğrencilerimizi okul döneminde başarılı gelecek adına adım atmalarını sağlayabilmek diyebiliriz. Kolej için de aynı şekilde uygulamalar geçerlidir ve bursluluk sınavları tarihleri eş değer olarak gerçekleştirilmektedir.

Kolejlerin bursluluk sınavları ne zaman gibi sorular yönlendirildiğinde ise cevabı direk olarak özel okul sınavlarına göre değerlendiriyoruz. 2017 yılı içerisinde çoğu kez gerçekleştirmiş olduğumuz sınavları bizleri sık sık takip eden velilerimiz öğrencileri sınava katılmalarını sağlayarak denemeleri konusunda ilk adımı attırdılar. Bu da artı olarak haneye yazılıyor diyebiliriz. Daha sonrasın da ise çocukların aklında ki tek soru işareti bursluluk sınavları kaç puan ile kazanılır olmaktadır. Bunlar adına eğitim koçlarımız ve sınav koçluğu sistemindeki eğitmenlerimiz yardımcı olabilmektedirler. Bursluluk sınavları bu tarz aşamalardan geçmektedir.

drc