Beyoğlu Kolejler

BEYOĞLU KOLEJLERİ VE DRC KOLEJİ

DRC Koleji, uzman öğretmen kadrosu ve farklı öğretim teknikleri ile İstanbul’un en çok başarı sağlayan okulu haline gelmiştir. Öğretmen kadrosunun ve idari kadronun koordineli çalışmaları, öğrencilerimizi zararlı tüm durumlardan korunaklı hale getirmiştir. En fazla 12 öğrenciden oluşan sınıflarımız, akıllı tahta eğitim sistemlerimiz, zihin metotlarımız ve bunun gibi birçok özelliğimiz tercih edilme sebeplerimizi artırmıştır.

Beyoğlu Özel Okulları

Devamlı başarıyı ilke edinmiş kurumumuz Beyoğlu Kolejleri arasında da adını duyurmuş ve birçok velimiz bu yol ile bize ulaşım sağlamıştır. İstanbul’un her yerine kolay ulaşım imkanı sağlayan okullarımız öğrencilerimizi ve velilerimizi bu konuda çok önemsemektedir. Beyoğlu Koleji denilince de akla DRC Koleji’nin gelmesi tamamen öğrencilerimizin başarısı ve velilerimizin memnuniyetidir.

Çeşitli sanatsal ve kültürel aktivitelerle öğrencilerimizin sosyal hayata kazandırılması için yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Bunun dışında anaokulu, ilkokul ve ortaokul gibi ayrı ayrı kampüslerimizde her yaş grubundan çocuklarımızla devamlı iletişim halindeyiz. Beyoğlu Koleji de aynı bu ilke ve kuralları benimsemiş ve aynı şekilde eğitim öğretim metotlarını geliştirmiştir. Onların sadece okul başarısını değil, hayattaki duruşlarını, isteklerini de çok önemsiyoruz. Öğrenci odaklı eğitim en büyük temel ilkelerimizdendir.

Öğrencilerimizle bir aile gibi olduğumuz, her personeli ile bir arada vakit geçirdiğimiz DRC Kolejleri’nde sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.