Beykoz Kolejler

Derece Okulları olarak her zaman en başarılı olmayı hedefledik. 2002’den beri mevcut şubelerimizle hep ileriye yönelik, bireysel farklılıkları ve özgürlükleri öne çıkararak, DEGEM ile yeni nesil öğrenciler yetiştirdik. Yetiştirmeye devam ediyoruz.

Beykoz Kolejler de diğer okullarımız gibi en kaliteli ve en ayrıcalıklı eğitimi çocuklarımıza sunma amacındadır. Kaliteli eğitim kadrosu ve sınavlara hazırlıktaki üstün başarısı Derece Okullarını yine en üst sıralara taşımayı hedefliyor.

Beykoz’daki Kolejler ve DRC Ortaokulları

Başarıyı alışkanlık haline getirmiş kurumumuz, yeniliğe açık ve daima öğrenmeyi hedefleyen bir kurumdur. Bizi diğer kurumlardan ayıran özelliklerimizden biri de sınavlarda gösterdiğimiz üstün başarı örnekleridir. Beykoz’daki kolejler, DRC Ortaokullarının TEOG başarısı ile veliler tarafından duyulmakta ve her geçen gün talebimiz artmaktadır.

Sürekli değişen ve gelişen dünyada en önemli şey çocuklarımıza doğru bilgiyi verebilmek ve onlara doğru yolda yürüme aşamasında yol göstermektir. Sadece eğitim alanında değil sosyal alanda da çocuklarımıza bir şeyler kazandırmak en önemli amaçlarımızdandır.

Sizler de bizi ve kurumumuzu yakından tanımak isterseniz en kısa zamanda kampüslerimizden birinde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.