Bayrampaşa Özel Lise

Tercihini Bayrampaşa Özel Liseden yana kullanacak öğrenci velilerin dikkat etmesi gereken bazı unsurlar vardır. Lise öğrencileri üniversiteye hazırlayan ve iyi bir meslek sahibi olabilmesi konusunda yönlendiren bir alandır. Bu yüzdende iyi bir eğitim için kaliteli eğitmenlerin ve istekli öğrencilerin yer aldığı bir eğitim alanı gereklidir. Tercih verirken öncelikle lisenin geçmişine bakılmalı ve kaç senedir bu lisenini Anadolu, Fen veya meslek lisesi olduğu araştırılmalıdır. Lisenin başarılarına göz atılmalı, kulüp aktivitelerine olan yönelimlerine bakılmalı, mezun olanların başarı seviyesi göz önünde bulundurulmalıdır. Bu lisede okuyan ve mezun olan kişilerden yorumlar alınmalı ve gerekirse tercih yapmadan önce okula gidip gerekli yerlerden okul hakkında geniş bilgi edinilmelidir. Bunların dışında okul binası bahçesi kantini vs. araştırılmalıdır. Eğitim kadrosuna göz atılmalıdır. Size katacağı şeyleri göz önünde bulundurarak tercih yapmalısınız. Drc Kolejleri sağladığı imkanlarla kaliteli ve sistemli bir eğitim, sosyal olanaklar, rehberlik hizmeti vb. imkanlar sağlamaktadır. Ayrıca yabancı dil seçenekleri de mevcuttur. Kampüslerimize gelerek rehberlik servisimizden bilgi alabilirsiniz. Geleceğe dair umut vaat ediyoruz.