Bağdat Caddesi Kolejler

Eğitim kurumlarımız bundan seneler öncesinde akademik başarılarımız ile takdir edilmeye başlanmamızın ardından duyumlarımız artış göstermiştir. Bağdat Caddesi Kolejler Derece Özel Okulları farkındalığı ile ayrıcalıklarını hissetmekte. Esas amacımız her öğrenci için kendi yeterliliklerini sağlayabilecekleri düzeylere ulaşmalarında destekleri olmaktır. Kişisel ve bireysel yeterliliğe üst seviye önem veriyor buna en uygun alt yapıyı ise onlara sağlıyoruz. Bu süreçler de ise Derece Eğitim Bağdat Caddesin'deki kurumumuz Rehberlik bölümünün katkısı büyüktür.

Kurumsal süreçlerimiz bulunduğumuz her ilçe de belli noktalar da kendilerini göstermişlerdir. Seviye sınıflarından tutunda, bireysel eğitim koçlarına dek her türlü sistemsel alt yapı için gereklilikler tüm şubelerimizde gerçekleştirilmiştir. Ana nokta ise kitlesel başarının artış oranını yükseltmek olacaktır. Tüm öğrencilerimizin geleceğinde altın imzamızın bulunmasını istemekte onlara güven ve sorumluluk duygularını en üst mertebe de aşılamak konusunda elimizden geleni yapmaktayız.

'' Bağdat Caddesi Kolejleri '' arasında Derece şubemize sizleri davet ediyor ve eğitimi her anlamda anlatmak, daha teknik bir ortam yaratmak adına yetkililerimiz ile iletişime geçmenizi önermekteyiz.