Ataşehir Kolejler

İlçemizin kentsel dönüşüm içerisinde olduğundan ötürü pek çok kurumu bünyesinde her branşda eğitim verilmesi üzerine Ataşehir kolejler  olarak topladıAtaşehir, bilindiği üzere İstanbul'un Anadolu yakasındadır. 2008 itibari ile de Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar'dan mahalleleri içine katarak İstanbul İlçeleri arasında sayılmaya hak kazanmıştır.

Kampüslerimizin yer aldığı DRC'nin Ataşehir'deki kolejleri de bu açıdan tıpkı semtimiz gibi sürekli büyüme ve gelişme halindedir. Sınıf mevcutlarının kesinlikle 15 olması prensipleri arasında yer alan Ataşehirdeki Kolejler bazında DRC Eğitim Kurumları olarak her gün bir yeniliği daha sizlere sunmaktayız.

Buradaki okullar eğitim olarak hangilerini vermektedir bilmek isteyenler için konuyu biraz daha açmak gerekirse eğer okulumuzunda için de bulundurduğu;

• Anaokulu eğitimi
  • İlkokulları eğitimleri
  • Teog hazırlıkları
  • Lys kursları
  • Lise eğitimi
  • Kreşler ve bakım evleri

Şeklinde gelmekte olan bir liste oluşmaktadır. Genellikle eğitim anlamında yenlikçi bakış açıları ile ufku açacak sistemler geliştirmeye özen gösterirler. Derece eğitim kurumları Ataşehirdeki varlığını bu şekilde günden güne büyütmektedir.

Ataşahehirdeki Özel Okullar arasında yer alan DRC Eğitim Kurumu

Ataşehir özel okulları yukarıda bahsetmekte olduğumuz tüm sistemleri öğrencilere kazandırır. Bunlar arasında en iyi eğitimi vermekte olan kurum ise tartışmasız DRC Kolejleridir. Bu sene teog sınavındaki başarımız ile konuşulmakta ve velilerin ilgisini çekmekteyiz. Kolej olarak vermekte olduğumuz belli başlı eğitim sistemleri de bulunuyor. Bunlar ise şu şekilde gerçekleşmektedir;

• Özel Ataşehir anaokulları
  • Özel Ataşehir İlkokulları
  • Özel Ataşehir liseleri
  • Özel Ataşehir dil kursları

Burada eğitimler aşamalı ve kademeli ilerler. Bizler için önemli nokta özellikle yaş grubu kriterleri son derece önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Eğitim sistemi olarak buna önem göstermekteyiz. Hem okul hem dershane mantığı ile öğrenci tek kurumda tüm eğitim ve sınav sistemi adına Derece getiren modelle tanışacak DEGEM eğitim modeline dahil olacaktır.

İki yabancı dil avantajı ile bire bir veya grup dersleri alırken DRC koleji öğrencisi olmanın Ataşehirdeki kolejler kapsamında farklı olduğunu görecektir. Sınav koçluğu sistemi nadir olarak uygulanmakta olan bir sistemimizin bir parçasıdır ve bizler bunun öncüsü olarak öğrencileri en iyi biçimde buna adapte etmekteyiz.

Okul ve dershane mantığını aynı çatıda toplayarak akıllı tekno sınıflarda eğitimi en üst düzeyde gerçekleştiriyoruz.