DEGEM EĞİTİM MODELİ

Finlandiya ve Kore modellerinden esinlenen DEGEM eğitim modeli; bu günün ve geleceğin gençlerine yönelik 'kaliteli zaman' konseptli yılların tecrübesini arkasına alan bir çalışmanın ürünüdür. Özel okullar sistemsel olarak DRC kolejleri yani bizler gibi sistemsel öğrenme yöntemleri oluşturmaktadırlar.

Kariyer  merkezimiz ve bir çok üniversiteyle ortaklaşa çalışmalarımızın ürünü 'KİŞİYE ÖZEL ENVANTER TESTLERİ, MESLEKİ YÖNLENDİRME VE BİREYE ÖZEL PROGRAM' öğrencimizin kendini özelden de özel hissetmesini sağlayacak.

Aslında gölgeniz giib her yerde olan eğitimde ödevin yeri okul , deneme YGS - LYS  ve TEOG başarısının yeri eskilerde olduğu gibi dershane değil yine okuldur.Artık anneler, babalarda baba olacak ; öğrenmenin yeri ve yurdu YİNE OKUL!

Yazılı odaklı değil bireysel beceri ve sorumluluk odaklı olmak = DRC li olmak