Adalar Kolejler

Eğitim alanını şimdilik Anadolu Yakası’nda yoğunlaştırmış olan Derece Okulları Adalar Kolejleri’nde de size en kaliteli ve eşsiz eğitimi vermek amacındadır. Kurumumuz her zaman yenilikçi, özgürlükçü ve gelişmeye açık bireyler yetiştirmeyi hedef haline getirmiştir. Çocuklarımız sadece sınavlarda değil, hayatta da başarılı olma hedefiyle bizlere emanettir.

Adalar Kolejleri de tüm diğer şubelerimiz gibi kaliteli ve ayrıcalıklı eğitim ile çocuklarımızı buluşturuyor. DRC’nin eşsiz kadrosu ve üstün sınav başarısı ile çocuklarımız hem sınavlara hem de hayata hazırlanıyor.

Adalar Kolejleri ve DRC Okulları

Anadolu Yakası’nın en kaliteli okullarında, uzman kadrosu ve çocuk öncelikli eğitimi ile DRC Okulları Adalar Koleji’nde de bir numara olmayı başarıyor. Çocuklar tüm ayrıştırmalardan ve yanlış söylemlerden uzak sadece başarı ve sosyal uyum odaklı eğitimlerle hem kendilerini hem de dünyayı yakından tanıma fırsatı kazanıyor. Bizimle birlikte büyüyen çocuklar daha özgüvenli, daha mutlu ve geleceğe daha umutla bakan çocuklar haline geliyor.