Acıbadem Özel Anaokulları

Derece Acıbadem Özel Anaokulları'nda yetişmekte olan öğrenciler yarına hazır hale getirilmektedir. Öğrenciler edindikleri sağlam temel adına ömür boyu başarıyı yakalamaları adına ilk adımı atmış olacaklardır. DRC Anaokulları öğrenme merakı yitirilmeden kazandırılmaya sağlanmaktadır. Bir çocuğun neler yapabildiği konusunda üniversite eğitim anlayışının temel modülleri ile yaş eğilimlerine göre oluşturulmasıdır. Proje bazlı ve performans raporları velilere iletilmektedir. Sosyal bilimler ve sosyal hayat adına çocuklar genel itibari ile donanımlandırılırlar.

Öğrenme konusunda zevk alan öğrencilerin sorgulayabilen ve araştıran kişiler haline gelmesi sağlanmaktadır. Bu heyecanın yok olmaması adına da fen bilimler, matematik, sosyal bilimler, performans modüllerinden meydana gelen bir program uygulanmaktadır.

Acıbadem Derece Anaokulları Sistemi

Derece Anaokulları olarak Acıbadem'deki sistemli eğitimimizden bahsetmek gerekiyor. Ölçme ve değerlendirme genel olarak öğrencilere bire bir, onları düşünmeye iten problem çözme, tasarlama, planlama üzerine uygulama süreçleri uygulanmaktadır. Form olarak genel işlemler süreçleri gerçekleştirmektedir. Kısaca gözlem süreçleri uygulanmaktadır. ''Acıbadem Özel Anaokulları'' arasında yükselen bir dev olduğumuzdan bahsedebiliriz.